Zelfpluk Kleinfruit 

Bij Aankomst op ‘Plukhof’ kom je via het mooie houtje poortje naar ons tuinhuis. Inkom betalen is niet nodig, plukken in onze emmertjes wel. Aan het tuinhuis vind je alle verdere informatie voor zelf aan de slag te gaan. Bij een eerste bezoek geeft Els graag wat meer uitleg als je daar behoefte aan hebt en gaat ze mee het veld in.

Zelfplukken Op het plukbord lees je welk fruit er te plukken is. Elke soort fruit die je wenst te plukken pluk je in een aparte emmer. Neem een aantal witte emmers en wandel door het middenpad het veld in. Aan de rijen waar er door jouw geplukt mag worden hangt een bordje met plukinstructies op. Pluk zoveel je wenst mee te nemen in onze emmertjes.
Geniet en ervaar de beleving van het zelf plukken van ons  overheerlijk vers kleinfruit: aardbeien, frambozen, bessen,… in een rustige natuurlijke omgeving.

Wanneer je klaar bent met plukken, kom je terug naar het tuinhuis. Daar worden de emmers met je zelf geplukte bessen gewogen en afgerekend. We doen het fruit in je eigen meegebrachte potjes, kommen, diepvriespotjes, emmertjes en mandjes. we zijn immers een afvalarm bedrijf. Daarvoor is moeder aarde ons zeer dankbaar! Een koeltas is handig om je fruit lekker fris en vers te houden op de weg naar huis.

Betalen cash of Payconiq (app op je gsm)

Boerderijwinkel

Gesloten

extra producten

confituur & coulis

Diepvriesfruit

 Wij telen al onze producten volgens de biologische productie methode en worden gecontroleerd door Certisys