Confituur recepten delen en maken  * 22 juli * 

Iedereen maakt wel eens confituur en is creatief met verschillende combinaties, bewaarmethodes en suiker hoeveelheden. We brengen allemaal een potje zelf gemaakte confituur mee en vertellen elkaar hoe ieder van ons zijn confituur gemaakt heeft. Vervolgens doen we een proeverij we van elkaars confituur. Tot slot maken we zelf confituur volgens het recept van boerin Els.

Iedereen welkom ook als je nog geen zelf gemaakte confituur ervaring hebt!
Laatste details volgen na je inschrijving.

Zaterdag 22 juli van 14u tot 16u
Inschrijven verplicht via info@plukhof.be 15€ per deelnemer

Plukhof goes CSA - Gemeenschapslandbouw - infomoment * 29 juli *

Heb jij interesse om lid te worden van onze gemeenschapslandbouw kom dan luisteren naar ons verhaal en stel al je vragen. Alle info hierover vind je op onze CSA pagina.

Zaterdag 29 juli van 14u tot 16u
Gratis - Aanmelden is niet nodig. Gewoon komen.

Natuur ritme * weekend * elk seizoen * volgende 13 oktober tot 15 oktober *

Vanuit mijn jeugd ben ik mij bewust van onze verbondenheid met de natuur en de zin van het ritme van de seizoenen. Geïnteresseerd in het grotere geheel, hoe alles verbonden is met elkaar volgde ik verschillende opleidingen in evolutiepsychologie, complementaire gezondheidszorg, innerlijke ontwikkeling. Zo probeer ik te leven. Elke nieuw inzicht maakt mij een bewuster mens.
Graag inspireer ik nu ook anderen!

We organiseren elk seizoen een weekend in de mooie natuur van onze Ardennen in samenwerking met Wildcraftgidsen. We gaan volledig Back to Basic om je de verbinding met het natuurlijke ritme te laten ervaren. Elk weekend gaan we in op het ritme van dag en nacht, voeding van het seizoen, innerlijke verbinding  en op het ritme van het aankomende seizoen. We reiken jouw verschillende tools aan zodat je na het weekend thuis zelf je verder dieper kan verbinden met het ritme van de natuur.

Thema per seizoen

Lente – Energie                Vrijdag 24 maart 19u tot zondag 26 maart 16u
Zomer  - Vuurkracht       Vrijdag 7 juli 19u tot zondag 9 juli 16u
Herfst – Loslaten             Vrijdag 13 oktober 19u tot zondag 15 oktober 16u
Winter – Stilte                  Vrijdag 15 december 19u tot zondag 17 december 16u

Meer info & Inschrijven via wildcraftgidsen

We Go With The Flow